Affärs-PT kurs affärsutveckling 2017-07-18T22:51:31+00:00

kurs affärsutveckling

”Jag har en Tränings-PT sedan ett halvår och jag kände att jag även behövde en Affärs-PT. Därför kontaktade jag Marie Verona, som hjälpt mig med förhandlingsteknik tidigare. Vi träffas 1 gång i månaden och hon har fått mig att ta kontroll över viktiga processer och se vart jag ska lägga fokus för att pengar ska komma in till företaget. Efter våra träffar har jag fokuserat på ett annat sätt och fått en bättre struktur i affärsmodellen och smidigare affärsupplägg.”

Ewa Åkerlind VD Ordberoende Förlag AB

Affärs-PT Program, kurs affärsutveckling

Är du redo att tjäna mer pengar 2018 är det dags att redan nu ta tag i affärsutvecklingen för att säkerställa vinsten.

I Affärs-PT programmen använder vi den traditionella Canvas modellen för att sedan övergå till konkreta åtgärder specifikt för ditt företag och så här går det till:

Steg 1 – Analys:

Vi börjar med att tillsammans analysera ditt företag för att kunna ta det till nästa nivå 2.0. Vi startar med en nulägesanalys enligt Business Model Canvas som är en etablerad modell för att utveckla företag.

Steg 2 – Vidareutveckling:

Tillsammans  går vi sedan vidare till steg 2 att vidareutveckla företaget med hjälp av modellen och får svar på frågan hur och på vilka sätt företaget ska tjäna mer pengar. Exempel på konkreta åtgärder är ny produktpaketering, nya kunderbjudanden, nya målgrupper – som ger mer intäkter, säljmallar, analys av tvillingkunder, samarbetspartner och företagets egen säljprocess – för att skapa en helhet i affärsverksamheten.

Prisbild Affärs-PT / Kurs affärsutveckling:

Allt handlar om hur mycket tid du vill lägga ned på din affärsutveckling. För att du ska komma någonvart är ett minimum 4 timmar och med diamantupplägget kommer du att få alla verktyg och strategier du behöver.

Garanti på ökad försäljning!

Går du mitt Affärs-PT program om minst 4 timmar och gör alla övningar fullt ut lovar jag en ökad försäljning inom 1 år annars får du använda min garanti om pengarna tillbaka.

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER!

[recaptcha]”Mål är inte tillräckligt. Du behöver mål plus deadlines: Mål stora nog att bli upphetsad över och deadlines för att få dig att springa. Man är inte särskilt bra utan det ena eller det andra, men tillsammans kan det vara fantastiskt.”

Ben Feldman