Om Marie Verona 2018-08-23T08:56:12+00:00

Om Marie Verona

Hej och välkommen till min webb! Jag heter Marie Verona och brinner för affärsutveckling, försäljning och IT. Under de senaste 15 åren har jag arbetat med affärsutveckling och försäljning inom IT-branschen.

Förutom uppdrag som styrelseledamot och konsult håller jag dessutom utbildningar inom affärs- och verksamhetsutveckling, IT och försäljning.

Fokus på en ökad försäljning!

Jag fokuserar på uppdrag som hjälper dig att öka din försäljning. Detta görs främst genom att analysera affärsutvecklingen med Osterwalders ramverk Business modell Canvas och hur man påverkar kundernas beslutskriterier till köp.

Med metoder som utbildning, coachning och nya strategier för försäljningskoncept och affärsutveckling hjälper jag dig att utveckla verksamheten. Som lärare inom yrkeshögskolan håller jag kurser inom Försäljning, Offertskrivning, Affärskommunikation och CRM.

marie verona

”Det är din uppgift som företagare att underlätta köpet för kunden genom att informera om vilken produkt som passar just dem!” Marie Verona

Lyxig lägenhet med magnifik takterrass –
2 sovrum, 2 badrum samt mycket mer!

Nu finns det möjlighet att hyra vår fantastiskt lyxiga lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum beläget i Mar De Pulpí. Den rymliga lägenheten är ny med stor takterrass med utsikt över hela bukten.

”Om folk gillar dig, kommer de att lyssna på dig,
men om de litar på dig, kommer de att göra affärer med dig.”

Zig Ziglar